Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Påsklunch 21/4

Fira påsk med en vårig buffé tillsammans i Församlingens Hus.

Det har blivit en tradition med påsklunch i Församlingens Hus efter Festhögmässan i Danderyds kyrka på påskdagen 21/4. Högmässan börjar 11.00 och dörrarna till Församlingens Hus öppnar 12.30. Du betalar en frivillig avgift för påskbuffén och pengarna går till vår vänförsamling i Moshi, Tanzania.

I högmässan medverkar kyrkoherde Staffan Hellgren tillsammans med Susanna Widner och Carl Henric Svanell. Sång av Danderyds kyrkokör under ledning av Maria Resare.