Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Påsk i Stallet

I Stallet vid Sätraängskyrkan finns påsklandskapet med bibelns berättelser inför och under påsk.

Det är en tradition att volontärer bygger upp påsklandskapet i Stallet i Sätraängskyrkan. Dockorna är handsydda. De olika scenerna byts varje vecka utom i påskveckan då det är tätare byten. Sista scenen "Den Gode Herden" ställs till den tredje söndagen i påsktiden, 5 maj och får stå ungefär en vecka. På Stallets dörr finns bibeltexten för veckans berättelse.