Nordkorea - ett land i förändring?

Föredrag med Michael Cederborg 16/1 kl. 19.00 i Församlingens Hus.

Michael Cederborg berättar och visar bilder från sina två resor till Nordkorea (DPRK). Dels under våren 2012 i samband med att landet firade Kim Il Sungs 100-åriga födelsedag (1912), dels hösten 2018 i samband med landets nationaldag och ”Massgames” firande.

Frågan man kan ställa sig är förstås hur det står till med landet och dess invånare och om det är någon förändring i sikte? Har retoriken förändrats sedan samtalen mellan Kim Jong-Un och USA’s president Donald Trump under sen-våren 2018?

Michael kommer att visa bilder från Pyongyang, landsbygden såväl som den Demilitariserade gränsen mot Sydkorea. Förutom bilder och information om landet så finns det självfallet utrymme för frågor och diskussion.

Du kan också passa på att se Michael Cederborgs utställning ”One World” som pågår t.o.m. 18/1.

Tid: Onsdag 16 januari 19.00-21.00
Plats: Församlingens Hus