Illustration av kuvert som läggs i en valurna.

Nomineringsgrupper

Här får du en presentation av nomineringsgrupperna som ställer upp i Danderyd. Hearing i Danderyds kyrka - tisdag 7/9 kl. 19.00. Då kommer representanter från grupperna att vara på plats. Hearingen sänds på Youtube. Sök: Danderyds församling.

Borgerligt alternativ

Anders Bergstrand är en av tjugofyra personer som ställer upp i kyrkovalet för Borgerligt alternativ i Danderyd. Här får du en presentation av deras program.

Centerpartiet

Lukas Johannesson är en av sex personer som ställer upp i kyrkovalet för Centerpartiet i Danderyd. Här får du en presentation av deras program.

Demokrati i Danderyds församling

Ted Modin är en av två personer som ställer upp i kyrkovalet för Demokrati i Danderyds församling. Här får du en presentation av deras program.

Liberaler i Danderyds församling

Lars-Gunnar Wallin är en av tio personer som ställer upp i kyrkovalet för Liberaler i Danderyds församling. Här får du en presentation av deras program.

POSK (tidigare För kyrkans Framtid)

Emma Svedenblad är en av tjugo personer som ställer upp i kyrkovalet för POSK (Politiskt obundna i Svenska kyrkan) i Danderyd. Här får du en presentation av deras program.

Socialdemokraterna

Bodil Ström är en av fem personer som ställer upp i kyrkovalet för Socialdemokraterna i Danderyd. Här får du en presentation av deras program.

Sverigedemokraterna

Hans-Åke Larsson är en av tre personer som ställer upp i kyrkovalet för Sverigedemokraterna i Danderyd. Här får du en presentation av deras program.

Kyrkoval 2021

Här hittar du resultatet från årets kyrkoval. I år röstade 25,10 %. Tack till alla som röstade och till alla som på olika sätt arbetade med valet.