Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Livet och våra rötter

Livet är en tidning som ges ut av Danderyds församling fyra gånger per år - till alla hushåll i kommunen och till prenumeranter. Du kan även hämta Livet i kyrkor och församlingslokaler.

Varifrån kommer jag och vart är jag på väg? Det är ett par av livets djupgående frågor.

Årets första nummer av Livet har Rötter som tema - våra genetiska, jordens rötter och de andliga rötterna. Läs om Martin Ragnar som var med och grundade Kålrotsakademien och om Fader Shio från Georgien som fick i uppdrag att bilda en församling i Sverige och hamnade i Sätraängskyrkan i Danderyd. Och med rötter i Brasilien berättar Christina Rickardsson om vägen från gatan och soptippen i Sao Paolo till norrländska Vindeln.

Ladda ner och läs Livet och våra rötter