Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Livet och njutningen

När njuter du som mest av livets goda? Och vad njuter andra av?

”Because I´m worth it” har är en slogan för ett kännt varumärke. Årets fjärde nummer handlar om njutning. Vad händer i kroppen när vi njuter? Ulf Ellervik är professor i organisk kemi och vet en hel del om det. Psykologen Elisabeth Puntzi har stor kunskap om när belöningen övergår till missbruk. Johanna Häggblom och Peter Sandin är präster i Danderyds församling och har träffat journalisten Mia Sjöström i ett samtal som bland annat kom att handla om livets goda - som en gåva från Gud. Och så får vi veta mer om Kristin Molander - ny kyrkoherde i Danderyd. 

Läs Livet - njutning, nr 4 2019

Livet är en tidning som ges ut av Danderyds församling fyra gånger per år - till alla hushåll i Danderyds kommun och till prenumeranter. Du kan även hämta Livet i kyrkor och församlingslokaler. Varje nummer har ett tema men här hittar du även musikprogram, föredrag, gudstjänster och annat som händer i Danderyds församling.