Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Livet och himlen

Astronauten Christer Fuglesang - har tagit fem rymdpromenader. Vad tänker han, en präst och ett gäng konfirmander om himlen? Och vad händer i Danderyds församling i sommar?

Finns det någon himmel? Vad händer när man dör - kommer alla till himlen? Och varför är himlen blå? I årets andra nummer av Livet får du möta prästen Elisabet Munro som tror att himlen kommer att överraska. Christer Fuglesang var både pirrig och förväntansfull under sina promenader i rymden. Och konfirmanden Love tänker sig att himlen är mer som naturen.  Dessutom kan du läsa om kyrkoherde Staffan Hellgren som tycker att himlen kan vänta men som ändå går mot nya mål. 

Läs Livet (pdf)

Livet är en tidning som ges ut av Danderyds församling fyra gånger per år - till alla hushåll i Danderyds kommun och till prenumeranter. Du kan även hämta Livet i kyrkor och församlingslokaler. Varje nummer har ett tema men här hittar du även musikprogram, föredrag, gudstjänster och annat som händer i Danderyds församling.