Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Livet och grannarna

Hur är det att bo på Tranholmen? Charlie Eriksson vill att vi ska bry oss om varandra. På anhörigcafét stöttar man varandra.

I höstens nummer första nummer vill vi lyfta våra ”tunna band”. Våra grannar, personer du möter när du går ut med hunden eller handlar betyder mycket för att vi ska må bra. Ett hej betyder så mycket!

Livet och grannar

Livet är en tidning som ges ut av Danderyds församling fyra gånger per år - till alla hushåll i Danderyds kommun och till prenumeranter. Du kan även hämta Livet i kyrkor och församlingslokaler. Varje nummer har ett tema men här hittar du även musikprogram, föredrag, gudstjänster och annat som händer i Danderyds församling.