Foto: Lotta Kühlhorn

Livet - med eller utan pengar

"Habegäret finns i oss alla och vi får aktivt jobba för att det inte tar över. Inte minst för att rädda vår planet från överkonsumtion, men också för att rädda vårt hjärta". Det säger kyrkoherde Kristin Molander i årets andra nummer av Livet. Här kan du också läsa om hur Danderyds församling använder kyrkoavgiften och om Oksana och Zina som kom till Danderyd från krigets Ukraina. Lyxfällans Magdalena Kowalczyk om varför man shoppar och Lars Strannegård, Handelshögskolans rektor, som brinner för att ekonomer även ska studera konst och litteratur.

Det här numret av Livet innehåller förstås även allt det som händer under under sommaren - pilgrimsvandringar, gudstjänster, Sommarkyrka i Sätraäng, Musik i sommarkväll och mycket annat.

Klicka på länken och läs Livet - med eller utan pengar (pdf)

Livet ges ut av Danderyds församling fyra gånger per år - till alla hushåll i Danderyds kommun och till prenumeranter. Du kan även hämta Livet i kyrkor och församlingslokaler. Varje nummer har ett tema men här hittar du även musikprogram, föredrag, gudstjänster och annat som händer i Danderyds församling. 

I november 2020 vann Livet Publishing-priset i kategorin Medborgartidningar. Juryns fina motivering löd: ”För en prestigelös, rolig och användbar tidning med medryckande omslag.”