Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Kyrkbänken i Mörby centrum

Prata på! Varje onsdag 15.00-16.30 - året runt - sitter en präst, diakon eller annan medarbetare på Kyrkbänken.

Ibland behöver man prata med någon som har tid att lyssna. Varje onsdag - året runt - mellan 15.00 och 16.30 kan du prata om allt mellan himmel och jord - det svåra, det som är närmast ditt hjärta, tankar du behöver ventilera och bolla med någon annan. På kyrkbänken möter du en präst, diakon eller annan medarbetar i Danderyds församling.

Präster har absolut tystnadsplikt och övriga har tystnadsplikt.

Läs intervjun om kyrkbänken med Jenny Karlsson i Mitt i Danderyd

Kyrkbänken finns på plan 4 i Mörby centrum i mittgången vid apoteket.

Välkommen!