Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon: +46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Jobba hos oss

Här nedan kan du se lediga tjänster i Danderyds församling.

Kyrkomusiker sökes
I Danderyds församling arbetar ca 60 personer inom en mängd olika yrken. Här finns präster, diakoner, musiker, ekonomer, förskolepersonal, administratörer, fastighet-, service- och IT-personal, kommunikatörer, kyrkogårdsarbetare med flera. 

Kyrkomusiker 100% 
Vi söker dig som är utbildad kyrkomusiker och som vill vara med och bygga församling med oss!

Du finner glädje i att fira gudstjänst, spela vid kyrkliga handlingar och tycker om att arbeta med olika åldersgrupper.

I tjänsten ingår främst körledning av vuxenkörer, men vi ser gärna att du har erfarenhet av barnkörledning och konfirmandarbete. Kanske har du även någon annan specialkompetens såsom anti-aging för rösten, orgelundervisning för barn och ungdomar, gospelkörledning eller musikterapi.

Du möter en församling med stor och uppskattad musikverksamhet med åtta körer och ett arbetslag som arbetar i team. Vi strävar efter att fira en huvudgudstjänst där alla åldrar möts och där nytt och gammalt förenas och därför vill vi att du känner dig hemma med såväl klassisk sakral musik som med modern lovsång.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta kyrkoherde Staffan Hellgren,  070-625 13 15  eller staffan.hellgren@svenskakyrkan.se

Sista ansökningsdag: fredag 12/10 2018.

Mejla din ansökan och CV till biträdande kyrkoherde Anna Ortner, anna.ortner@svenskakyrkan.se