Foto: Jenny Sigeman

Här nedan kan du se lediga tjänster i Danderyds församling.

I Danderyds församling arbetar drygt 60 personer inom en mängd olika yrken. Här finns präster, diakoner, musiker, förskolepepedagoger, administratörer, fastighet-, service- och IT-personal, kommunikatörer, kyrkogårdsarbetare med flera.

Diakon

Är du vigd diakon och vill verka i ett team med tre diakoner som tillsammans planerar, delar på och genomför arbetet?

Vi erbjuder en tjänst med ett brett uppdrag där vars och ens kompetenser tas till vara utan att våra tjänster är nischade.

I arbetet ingår sedvanliga diakonala arbetsuppgifter som samtalsgrupper, enskilda samtal, öppen verksamhet och gudstjänst. Med dig på plats utvecklar vi tillsammans det diakonala arbetet i Danderyds församling.

Kvalifikation
Vigd diakon. Körkort B.

Löneform
Månadslön

Varaktighet/Arbetstid
Heltid eller deltid (enligt sökandes önskemål).

Vill du veta mer?
Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om tjänsten
Kristin Molander, kyrkoherde, kristin.molander@svenskakyrkan.se, 08-568 957 01.
Estelle Wiesel, diakon, estelle.wiesel@svenskakyrkan.se , 08-568 957 29.

Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 20220131
Skicka ansökan till danderyd.ansokan@svenskakyrkan.se. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV samt Samtycke av behörighetsprövning av tjänst (ladda ner pdf).

Kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning 2022

i Danderyds församling och Danderyds kyrkogårdsförvaltning

Arbetsuppgifter
Skötsel, drift och underhåll av kyrkogårdsförvaltningens utemiljö såsom gravskötsel, mark- och trädgårdsanläggning.

Du kommer att ingå i något av våra två arbetslag om cirka elva personer. Vi arbetar i en trivsam miljö med omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter antingen på kyrkogården i Danderyd eller på begravningsplatsen i Djursholm (Altorp).

Kravprofil
Minst B-körkort. Adekvata förarbevis för arbetsfordon är meriterande. Gymnasial- eller YH-utbildning inom trädgård, alternativt arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet trädgård/park.

Att arbeta på Danderyds kyrkogård eller Djursholms begravningsplats medför bland annat möten med människor i sorg. Därför är det viktigt att du har en kommunikativ förmåga samt talar och förstår svenska.

Vi förväntar oss att du är flexibel och har lätt för att samarbeta i team. Likväl förväntar vi oss att du arbetar effektivt och noggrant under eget ansvar. Du är också lyhörd för verksamhetens behov.

Ett stort engagemang och en positiv attityd är något vi värderar högt. Din personliga lämplighet är något vi lägger mycket stor vikt vid och är avgörande för hur väl du kommer att trivas.

Då arbetet är fysiskt krävande är det en förutsättning att du har god fysik. Vi arbetar ute i alla väder.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Tjänsten gäller säsongsanställning under 2022.
4 - 6 månader med start i slutet av mars 2022. Möjlighet till eventuell förlängning finns.

Löneform
Månadslön enligt kollektivavtal. Individuell lönesättning tillämpas.

Vill du veta mer?
Välkommen att ta kontakt med kyrkogårdsförman Kristina Vestlund, 08-568 957 26.
E-post: kristina.vestlund@svenskakyrkan.se

Sista ansökningsdag är 2022-01-31
Ansökan vara på svenska och innehålla ett personligt brev och CV.
Skicka ansökan till biträdande kyrkogårdschef anette.drammeh@svenskakyrkan.se