Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Här nedan kan du se lediga tjänster i Danderyds församling.

I Danderyds församling arbetar ca 60 personer inom en mängd olika yrken. Här finns präster, diakoner, musiker, förskolepepedagoger, administratörer, fastighet-, service- och IT-personal, kommunikatörer, kyrkogårdsarbetare med flera.

Just nu arbetar vi med rekryteringen av en ny kyrkoherde i Danderyd!

Ansökningstiden gick ut den 5 april. Vi har fått tio ansökningar och börjar nu gå igenom dessa. Samtidigt gör domkapitlet en egen genomgång. Domkapitlet sammanträder den 18 april, det vill säga precis före påsk.

Vi räknar med att vi ska kunna göra vår del av arbetet parallellt med domkapitlet.

Under senare delen av april och början av maj kan vi börja kalla kandidater till intervjuer. Samtidigt kommer vi att förankra rekryteringen bland församlingens anställda och de fackliga organisationerna.