Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Guld som glimmar

Måleri och skulptur av Vedic Art-konstnären Nelly Ciresia Strömberg. Vernissage 24 oktober kl 17-19. Varmt välkommen!

Guld som glimmar, finner du i Vedic Art -konstnären Ciresias måleri. Guld är det som glittrar, när vi med njutning ser ut över vattnet. Guld är det som klingar så vackert när ett barn skrattar. Guld är högt älskat i alla tider som något ytterst värdefullt. Guld är det när leken får fullbordas genom en målning, för dig att njuta av i Församlingens Hus.
Vernissage 24 oktober kl 17-19
Utställningen pågår till den 6 december