Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Veckans gudstjänster i Mitt i Danderyd

På tisdagar hittar du annonsen om veckans gudstjänster i lokaltidningen Mitt i Danderyd. Gudstjänsterna finns också på hemsidans kalendarium och i appen Kyrkguiden.

Välkommen till gudstjänst i Danderyds församling!

På söndagar 11.00 är det gudstjänst i Danderyds kyrka, Enebykyrkan och Djursholms kapell. Men det finnas fler gudstjänster att välja mellan för olika åldrar och på vardagar.

Danderyds församlings gudstjänster hittar du på hemsidans kalendarium, på affischer, Facebook och i lokaltidningen Mitt i Danderyd.

Om du vill söka gudstjänster i Stockholms stift gör du det enklast via Svenska kyrkans app Kyrkguiden eller på stiftets webbplats www.svenskakyrkan.se/stockholmsstift.