Fritidsledare sökes till tre sommarkonfirmandläger

Som fritidsledare har du eget ansvar för konfirmandlägrets fritidsaktiviteter. Du är ansvarig för planering, genomförande och utvärdering. Till din hjälp har du främst ett antal unga ledare, men också anställd personal. Ansök senast 20 februari!

Exempel på aktiviteter kan vara olika lekar, idrottsaktiviteter, bad, kanotpaddling och liknande. Du har också en viktig del i lägret i en social roll. Du verkar ”mellan raderna”, kollar så att folk mår bra i sina hus, tar samtal när det behövs och är det sociala smörjmedlet. Vi ser helst att du är kille 18-25 år med god kännedom om Svenska kyrkan samt utmärkta sociala kvaliteter. Vana att jobba i team på läger är meriterande.
 
Arbetstid är max 13 timmar/dygn med raster och förlagd på lägergård. Lön och arbetstid är i enlighet med kyrkans allmänna avtal. Danderyds församling har tre läger under sommaren och du kan välja att söka till alla tre, alternativt till ett enstaka eller till två av lägren. Det finns fördelar vad gäller planering och samordning om samma anställd jobbar på flera läger.
 
Lägerperioder
19-29/6 2023: Järvsö
17-27/7 2023: Stegeborgsgården period 1
31/7-10/8 2023: Stegeborgsgården period 2
Till varje lägerperiod tillkommer en veckas förberedelsetid, samt eventuell medverkan i konfirmationsgudstjänsten.
 
Ansök senast 20 februari 
Vi behöver din ansökan senast 20 februari. Intervjuer kommer att ske löpande.
För frågor kontakta församlingspedagog Henrik Brosché: 08-568 957 24
Ansökan skickas till: henrik.brosche@svenskakyrkan.se