Söndag i Danderyds kyrka - För att världen ska räddas

Jan Eliasson, tidigare biträdande generalsekreterare i FN, & Kristin Molander, kyrkoherde, om engagemang, hopp, mod och att hålla ut och stå kvar även när det känns hopplöst och att våga vara modig trots att man är rädd. Gudstjänst i Danderyds kyrka 23/10 kl. 16.00 och bokmingel i Församlingen Hus.

Ett samtal mellan Jan Eliasson, tidigare bitr. generalsekreterare i FN, & Kristin Molander, kyrkoherde, om engagemang, hopp, mod och att hålla ut och stå kvar även när det känns hopplöst och att våga vara modig trots att man är rädd.
Sång av VOX, Ceciliakören och VocAlice, Kerstin Evén. Anders Henriksson, piano.
Efteråt blir det bokmingel i Församlingens Hus med försäljning av boken ”Ord och handling: ett liv i diplomatins tjänst”.

Tid: söndag 23 oktober kl. 16.00.
Plats: Danderyds kyrka, Angantyrv. 41