Foto: Lotta Kühlhorn

Födas i Livet

"Födelse är livsförändande - för alla i födelsens närhet" skriver Kristin Molander. Kanske gäller det även när något nytt händer en vuxen människa som hittar sin väg, tillfrisknar från sjukdom eller när man inser att man måste ta hand om nära och kära. I det här numret får du möta barnmorskan Linn Sjöstedt Dahl, professorn i kyrkohistoria Joel Halldorf, barn från Kyrkans förskola och några till...

Det här numret av Livet innehåller förstås även allt det som händer under advent och jul. Du kan även läsa om det som är på gång under första delen av 2022. 

Klicka på länken och läs Födas i Livet(pdf)

Livet ges ut av Danderyds församling fyra gånger per år - till alla hushåll i Danderyds kommun och till prenumeranter. Du kan även hämta Livet i kyrkor och församlingslokaler. Varje nummer har ett tema men här hittar du även musikprogram, föredrag, gudstjänster och annat som händer i Danderyds församling. 

I november 2020 vann Livet Publishing-priset i kategorin Medborgartidningar. Juryns fina motivering löd: ”För en prestigelös, rolig och användbar tidning med medryckande omslag.”