Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Fira påsk!

Från död till liv. Påskens fyra dagar innehåller livets stora kontraster. Rädslan och sorgen. Hoppet och glädjen.

Skärtorsdag 18 april
19.00 Skärtorsdagemässa i Danderyds kyrka med Carl Henric Svanell.
19.00 Särtorsdagmässa i Djursholms kapell med Lasse Svensson.
19.00 Sedermåltid i Enebykyrkan med Lars Åberg.

Långfredag 19 april
11.00 Långfredagsgudstjänst i Danderyds kyrka med Susanna Widner och Amanda Hoffman-Bang, cello
11.00 Långfredagsgudstjänst i Djursholms kapell med Fredrik Santell.
11.00 Långfredagsgudstjänst i Enebykyrkan med Jenny Karlsson.

Påskdagen 21 april
11.00 Festhögmässa i Danderyds kyrka med Staffan Hellgren, Carl Henric Svanell, Susanna Widner. Sång av Danderyds Kyrkokör under ledning av Maria Resare. Efter gudstjänsten serveras en påskbuffé i Församlingens Hus kl. 12.30.
11.00 Högmässa i Djursholms kapell med Fredrik Hesselgren.
11.00 Gudstjänst med dop i Enebykyrkan med Lars Åberg, Jenny Karlsson. Sång Enebykyrkans kör under ledning av Eva Wedin
15.00 Konfirmationsmässai Danderyds kyrka med Niklas Utterhall, Johanna Häggblom, Anna Ortner, ungdomsledare och konfirmander

Annandag påsk 22 april
16.00 Möte med den uppståndne. Musikgudstjänst i Sätraängskyrkan med Elisabet Munro, präst. Lisa Carliot, sopran. Anders Ölund, orgel.