Familjeläger

Varje år anordnar vi ett läger för familjer med barn upp till 13 år. Det blir bad, lek, utflykter och samtal som passar både barn och deras föräldrar.

Du, tillsammans med dina barn och de ansvariga för lägret, skapar fina sommarminne tillsammans.

Så här går det till
Vi ses på dagtid mellan klockan 09:30 och 16:00, alla dagar utom sista dagen som avslutas efter lunch cirka kl 13:00. Du tar dig enkelt till Sätraängskyrkan med buss 607 från Mörby centrum. På nätterna sover alla hemma för att orka med nästa fartfyllda dag. Varje dag börjar och avslutas med fika och samling/andakt.

En av dagarna gör vi en längre utflykt. Övriga dagar görs kortare utflykter där vi utgår ifrån Sätraängskyrkan. Förutsättningen för lägret är att både barn och föräldrar medverkar alla dagar. Vi bygger gruppen och lägret tillsammans.

Vill du anmäla dig till lägret eller bara veta mer? Välkommen att kontakta någon av våra diakoner.

Avgift
Lägret kostar 100 kr för familjer med ett barn och 200 kr för familjer med två eller flera barn.