Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Drop-in-dop

Välkommen att låta döpa ditt barn eller dig själv lördag 18 maj 2019 kl 11:00-15:00.Välj mellan Danderyds kyrka, Klockare Malms kapell, andaktsrummet i Församlingens Hus eller ute om vädret tillåter. (Denna lördag har vi även drop-in-bröllop)

Dopet är personligt och individuellt, oavsett hur gammal du är. Ett drop-in dop kostar ingenting, och du behöver inte anmäla dig i förväg. Danderyds församling står för präst, musik och dopfunt, det enda du behöver ta med är personnummer på den som ska döpas och båda vårdnadshavarnas underskrift, om den som ska döpas är under 18 år. Vid barndop behöver ni också ta med legitimation för barnets samtliga vårdnadshavare, vid vuxendop legitimation för dig som ska döpas.

Före varje dop hålls ett dopsamtal med prästen, där även faddrar kan vara med. Det finns inget krav på dopklänning eller dopdräkt utan det går lika bra att bli döpt i sina vanliga kläder. Varmt välkommen!

Om du vill veta mer:
Kontakta Stina Klimscha, församlingspedagog.