En grupp människor står bredvid en rulltrappa vid en grön skylt med texten Dela tro dela liv.

Diakon i Danderyd!

Är du vigd diakon och vill ingå i ett team med tre diakoner som tillsammans planerar, delar på och genomför arbetet? Välkommen att söka tjänsten som diakon i Danderyd. Sista ansökningsdag 31/1.

Vi erbjuder en tjänst med ett brett uppdrag där vars och ens kompetenser tas till vara utan att våra tjänster är nischade.

I arbetet ingår sedvanliga diakonala arbetsuppgifter som samtalsgrupper, enskilda samtal, öppen verksamhet och gudstjänst. Med dig på plats utvecklar vi tillsammans det diakonala arbetet i Danderyds församling.

Kvalifikation

Vigd diakon. Körkort B.

Löneform

Månadslön

Varaktighet/Arbetstid

Heltid eller deltid (enligt sökandes önskemål).

Vill du veta mer?

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om tjänsten
Kristin Molander, kyrkoherde, kristin.molander@svenskakyrkan.se, 08-568 957 01.
Estelle Wiesel, diakon, estelle.wiesel@svenskakyrkan.se , 08-568 957 29.

Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 20220131

Skicka ansökan till danderyd.ansokan@svenskakyrkan.se. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV samt Samtycke av behörighetsprövning av tjänst (ladda ner pdf).