Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Danderyds Vårsalong 7/3-5/4

RÖTTER är inspirationen för de 40 konstnärer som ställer ut i Församlingens Hus. Vernissage 7/3 kl. 16.00-19.00

Det är sjunde året vi bjuder in till Danderyds Vårsalong. I år är temat Rötter och ett 40-tal konstnärer ställer ut akvarell, olja och akryl. Och alla som vill får vara med - oavsett om man målat kort eller länge - helt enkelt för att man tycker att det är kul att få vara med och skapa.

Vernissage torsdag 7 mars 16.00-19.00

Plats: Församlingens Hus. Öppettider måndag-fredag 9.00-16.00. Kvällsöppet 11/3, 13/3 och 20/3 18.00-20.00 i samband med föredrag.

Medverkande: Ninna Grass Sederström, Malin Jochumsen, Telle Warren, Carina Linné, Chinna Giertz, Britt Kierkegaard, Anna-Lena Borg, Annika Bengtson, Kerstin Rikardson, Coila Coats Matton, Barbara Anna Debiec, Christina Carle, Anita Ekberg, Mineco von Eulér, Charlotta Malm, Pia Stålsmeden, Marie Holmström, Marianne Sarberg, Inger Odén, Ulla Garberg, Ruth Herrlin, Loke Nibell, Puck Jansson, Gunnel Åkerhjelm, Gerita Hedgård, Nelly Ciresia, Solveig Danell, Catarina Jochnick, Gudrun Palmborg, Yvonne Kindborg, Solweig Johansson Edhe, Cecile Hansson, Anette Bågenholm, Mikal Eriksson, Margareta Näsmark, Karin Lidekrantz, Carin Ekstrand, Catrin Jilert, Ebba Dieden, Förskolan Änglagaraget, Förskolan Kyrkbacken  och Förskolan Enen.