Danderyds församling gällande Coronasmittan

Skydda dig och andra från smittspridningen. Stockholms biskop Andreas Holmberg uppmanat församlingarna i Stockholms stift att tills vidare inte kalla samman till offentliga gudstjänster där människor fysiskt samlas i kyrkorummet vid en bestämd tidpunkt. Detta gäller från och med torsdag 2 april, men omfattar inte dop, vigslar och begravningar.

Vi behöver alla hjälpas åt att hindra smittspridning. Sedan torsdagen den 2 april har Stockholms biskop Andreas Holmberg uppmanat församlingarna i Stockholms stift att tills vidare inte kalla samman till offentliga gudstjänster där människor fysiskt samlas i kyrkorummet vid en bestämd tidpunkt. Detta gäller från och med torsdag 2 april, men omfattar inte dop, vigslar och begravningar.

Danderyds församling följer händelseutvecklingen och Folkhälsomyndighetens allmänna råd:
- stanna hemma när du är sjuk.
- håll avstång och ta personligt ansvar
_ var uppmärksam på symptom på Convid-19.
- tvätta händerna ofta
- hosta och nys i armväcket
- undvik att röra mun, näsa och ögon