Christina Carle

Titel: Mina nära och kära
Teknik: Akvarell
Pris: 1 200 kr

Kontakt: Christina Carle, 076-349 37 0, christina.carle35@gmail.com

Jag lever i naturen och i min trädgård där jag odlar växter, grönsaker, blommor, bärbuskar och fruktträd, och alla är min familj som ger mig mycket inspiration och glädje. Grönsakerna och frukterna är mina ”nära och kära”.

 

 

Jag heter Christina Carle. Kommer från Ludvika i Dalarna. Bott i Danderyd i drygt 40 år där jag arbetat på Danderyds sjukhus som läkarsekreterare. Min koloniträdgård i Åkersberga är min stora passion. Jag är även folkmusiker, spelat fiol i 35 år. Genomgått olika kurser och spelar mest folkmusik från Dalarna. Spelar i olika spelmanslag men även i privata sammanhang.

Musiken och naturen ger mig mycket inspiration att måla, mest frukter, grönsaker och blommor men även landskap och porträtt ibland.

Jag har under många år deltagit i olika konstkurser, mest akvarellmålning. Målat i kommunens konstgrupp i flera år med bl a Livia Moritz från Ungern och Viola Syring som lärare, och gruppen har ställt ut ett flertal gånger, bl a i Danderyds Bibliotek och även i Solna kommun och Bergshamra bibliotek. Jag har deltagit i Vårsalongen i Danderyds församling vid flera tillfällen.

Äpplen på fat