Ett gult rapsfält med skog i bakgrunden.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Vårens utflykt

Tisdagen den 28 maj 2024 är det dags. Båda bussarna avgår från Dalköpinge församlingshem klockan 8.30.

Vi ber er som ska gå på bussarna vid Dalköpinge församlingshem att INTE stiga på någon buss förrän vi i personalen är på plats och kan berätta vilken buss ni ska åka med.

Bussarna kör för att hämta upp övriga passagerare. Ett stopp där du kan stiga på bussen är vid Sjöfararvägen och det andra stoppet är på Gislöv läge, busshållplatsen vid affären.

Därefter kör vi mot vårt första mål som vi når ca 10.00. Vi dricker förmiddagskaffe på Hurva Gästis.

Färden går vidare mot Furuboda. I Aulan träffar vi Paul Skoog som underhåller oss med sång och musik. Därefter äter vi lunch i restaurangen på Furuboda.

Vi besöker Östraby kyrka där vi bland annat har en andakt.

Dagens eftermiddagskaffe med bakelse serveras vi på Rönås byakrog.
Vi vänder tillbaka hemåt och beräknas vara hemma vid 18.30- tiden.