Vi kan alla hamna i en livssituation som påverkar vår ekonomi

Ibland kan oförutsedda saker hända som gör att det blir svårt att täcka basbehov som glasögon, nödvändig tandvård, hörapparat, en dammsugare eller vinterskor till barnen.

Det finns möjlighet att söka pengar genom Diakonin i Dalby församling. För att ansöka måste du ha en årsinkomst som understiger 186 000 kr (4 basbelopp) brutto. För varje extra person som lever i hushållet ökar beloppet med 46 500 kr. Du måste även vara folkbokförd i Dalby församling. Det är också viktigt att ta i beaktande att man aldrig är garanterad bidrag när man gör en ansökan. Observera att du bör specificera ditt behov i ansökan. Hör gärna av dig till oss inom diakonin: Cecilia 046-20 86 05 eller Jessica 046-20 86 08 om du undrar över något.

Kontakta gärna oss inom diakonin!

Jessica Hörlin

Diakoniassistent