Konfirmand 2020-2021

Nu är du så gammal att det är dags att fundera på att bli konfirmerad. Konfirmandåret är en tid då du får utrymme att fundera med kompisar och ledare över de stora frågorna i livet. Vad gör vi egentligen på den här planeten? Vad är meningen med vår tid här? Hur hänger allt ihop och vad vill du med ditt liv? Läs mer här om grupperna som erbjuds.

Båda grupperna är kostnadsfria!

Vintergruppen Gillar du att åka skidor eller vill göra det för första gången och vill konfirmeras under våren? Då är detta en grupp för dig! Läsningen startar vid Lucia 2020 och vi ses på vardagskvällar. En del helgträffar kommer också att anordnas. Under sportlovet åker vi upp till Rättvik på läger med mycket skidåkning.

Konfirmation 22 maj 2021

Sommargruppen

I den här gruppen ses vi månadsvis från första advent till maj i samband med gudstjänsten. Övernattningsläger i feb. Måndag 26 juli 2021 startar läsningen som omfattar två veckor i Dalby samt konfirmationsläger på Tjärö 2-7 aug.

Konfirmation i Lunds Allhelgonakyrka 14 aug 2021

Kontakta gärna oss om dina eventuella frågor och funderingar!

Per Mellborg

Ingrid Norén Nilsson