Våra volontärer

Hjälpande händer i smått och stort

Tillsammans skapar vi kyrkan, ett levande sammanhang och en plats att längta till.

Under många år har en stor samling människor bidragit till att kyrkan på Costa del Sol har kunnat vara den mötesplats den är ämnad att vara. Vi fortsätter med det.

Har du möjlighet att bidra med din tid och ditt engagemang? Vi blir glada om du vill hjälpa till i den utsträckning du känner att du själv vill och kan.

Det finns en mängd olika uppdrag att delta i, både i kyrkans lokal i Fuengirola och runt om på kusten.

Välkommen att kontakta oss på fuengirola@svenskakyrkan.se så berättar vi mer och svarar på dina frågor!