Svenska Kyrkans Kör

Att sjunga i kör är bra för både kropp och själ.

Vem kan sjunga i kyrkans kör??

Svenska Kyrkans Kör är till för dig som tycker om att sjunga i gemenskap och finner glädje av musik i alla dess olika former. Du behöver inte vara ett "sångarproffs" utan välkomnas i kören vare sig du har goda förkunskaper eller mindre erfarenhet av att sjunga med andra. Kyrkans kör består av personer med lång erfarenhet av körverksamhet OCH personer utan någon som helst erfarenhet av körsång. Spektra är brett!

Svenska kyrkans kör i Fuengirola
Start 17 september
Vi träffas tisdagar och börjar att sjunga kl. 19.00. Övningen håller på till ca kl.20.30. Ledare är Kristin Andersson, Lena Ottosson och Jessica Zettergen. Välkommen!

PROJEKTKÖR
Då och då samlas glada sångare till olika projekt där vi övar 3-4 gånger för att sedan sjunga upp tillsammans. Vill du hänga på? Hör av dig till Lena!

Är du musiker? Tycker du om att spela och sjunga? Vill du framföra solosång i gudstjänsten? Välkommen att kontakta Lena!

lena.ottosson@svenskakyrkan.se

Körsångare i Marbella