Nattens Änglar

Ett socialt projekt tillsammans med Los Ángeles Malagueños de la Noche och Svenska skolan

Uppehåll läsåret 2019/2020
Svenska kyrkan på Costa del Sol har under höst- och vårterminer under de senaste tre åren arrangerat smörgåstillverkning för ekonomiskt behövande i Malaga. Vi samarbetar med organisationen Los Ángeles Malagueños de la Noche och erbjuder Svenska skolan i Fuengirolas elever att delta inom ramen för ett socialt volontärprojekt. Kyrkans assistent och kurator Desirée Le Grand Ask, Svenska skolan, är ansvariga för projektet. Under läsåret 2018-2019 deltog cirka 25 ungdomar och tillverkade 200 smörgåsar per gång.

Kostnaden för ett tillfälle är ca €150. Vi köper bröd, pålägg, påsar etc och levererar smörgåspaketen till Malaga.

Vad kan vi erbjuda er i utbyte?

·        Besök av kyrkans personal på er arbetsplats 1-2 ggr/termin, utdelning av bullar samt information.

·        Kyrkans personal är väl utbildad i kris- och katastrofhantering och bidrar gärna med detta vid behov.

·        Ett donationsbevis att sätta upp på synlig plats på er arbetsplats.

·        Er företagslogga sätts upp bland sponsorer i kyrkans lokaler.

·        Ett enkelt sätt att bidra till det spanska samhället.

Låter detta intressant? Kontakta oss via fuengirola@svenskakyrkan.se

SPONSORER GENOM ÅREN

Marbella self storage