Bildväggen

Här är du som medlem välkommen att ställa ut din konst.

Varje månad byter bildväggen utseende. Amatörer som proffs ställer ut sina alster och gör vårt café och kyrkan mer levande genom sin konst, ett mycket uppskattat inslag.
Bilden ovan visar tavlor av målarkursens deltagare.

INFORMATION TILL DIG SOM VILL STÄLLA UT

Kyrkan bidrar med anvisad utställningsyta.
Vi anger vilken tidsperiod dina bilder kommer att ställas ut.
Vid eventuell försäljning önskar vi att du lämnar 20% till kyrkans diakonala verksamhet.
Du ansvarar själv för dina bilder. Bilderna täcks inte av kyrkans försäkring.
Försäljning av bilder tar utställaren ansvar för.
Utställaren levererar bilderna, hänger och hämtar under kyrkans ordinarie öppettider. Viss handräckning erbjuds vid hängning.

Är du intresserad av att ställa ut tar du kontakt med Lina i caféet. Lina finns på plats tisdag-torsdag 10:30-14:00. Det går också bra att mejla till carolina.fedko@svenskakyrkan.se eller ringa +34 665 326 050.