Kyrka på nätet

Här finns förslag på texter, bilder och musik för gudstjänst, bön och lovsång, oavsett var du befinner dig.

Reflektion

”Som hjorten längtar till bäckens vatten, så längtar jag till dig, o Gud.”  Ps. 42:2.

Att vara kyrka är att vara en del av en gemenskap som rör sig bortom tid och rum. I bönens ord och musikens form kan vi närma oss det eviga oberoende av var vi är i livet just nu. Gud finns närmare oss än vårt eget hjärta. Oavsett om vi är hemma eller på bussen, ensamma eller tillsammans med andra, så vill Gud alltid möta oss. Vi kan höra orden till Jesus vid dopet i Jordanfloden ”Du är min älskade…”.

BÖN Och LOVSÅNG

Be en bön på Bönewebben
Psalmer finns på Spotify
Lyssna på Svenska kyrkans listor på Spotify

Bönewebben och Spotify kan du också nå via appen Kyrkguiden.
Kyrkguiden för iPhone och iPad
Kyrkguiden för Android

För barn

Spelet Kyrkan är ett lekfullt spel som utgår från kyrkorummet och berättar om liv, lära och tradition. Läs mer på Svenska kyrkans sida.

SÖNDAGENS TEMA

Varje vecka kommer ett nytt avsnitt som knyter an till söndagens tema, på Bönepodden.

GUDSTJÄNST och andakt

SVT Play sänder gudstjänst varje vecka, klicka här.

Sveriges Radio sänder gudstjänst varje vecka, klicka här.

Sveriges Radio sänder morgonandakt varje vardag, klicka här.