Vår barnverksamhet

Från nyfödd till 5:e klassare

Benjamin

Tisdagar klockan 15.30-18.00 , Uppehåll 1 maj, därefter som vanligt

På Benjamingruppen samlas barn och föräldrar/far-morföräldrar/aupairer etc för att leka, pyssla, sjunga, fika och ha det bra tillsammans. Vi umgås under lättsamma former och träffar nya och gamla vänner. På Benjamingruppen kommer barn från 0- 8 års ålder, det varierar. Kom ni också!!

Solstrålarna

tisdagar kl.11-13, Uppehåll 1 maj! Därefter som vanligt

Barn mellan ca 0-3 år pysslar, sjunga och ha det fint tillsammans.

Varmt välkommen!

Fritidsklubben

Torsdagar kl.15.30-17.30, start 18/2

Är du mellan 8-11 år (2:a klass till 5:e klass) är du jättevälkommen. Vi träffas torsdagar kl.15.30-17.30 och gör roliga saker tillsammans. Går du på svenska skolan så kommer någon i kyrkans personal att vara där och hämta upp för promenad till kyrkan kl.15.15. Alla barn som blir upphämtade av kyrkans personal måste vara anmälda innan! Du kan köpa ett härligt mellanmål för 3€ så du håller dig mätt under eftermiddagen. Vi vill att du anmäler dig senast onsdagen före varje grupp så vet vi hur många som kommer, fuengirola@svenskakyrkan.se Välkomna!

Välkommen till barnens kyrka!
Det finns alltid möjlighet att värma barnmat, byta blöjor etc i kyrkan. Barnen är ALLTID välkomna i ALL verksamhet!

VÄLKOMNA!
Bild: Lena Ottosson