Tietoa meistä / Om oss

Taustatietoa/Bakgrund

Suomenkielinen seurakuntatoiminta on osa Ruotsin kirkon tarjontaa Göteborgissa. / Den sverigefinska församlingsverksamheten är en del av Svenska kyrkans utbud i Göteborg.

Toiminnan organisatoriset puitteet / Verksamhetens organisatoriska ramar

Tästä klikkaamalla voit lukea siitä, mihin toimintamme sijoittuu Ruotsin kirkon organisaatiossa ja luottamushenkilöistämme. / Klicka här, så får du läsa var i Svenska kyrkans organisation vår verksamhet är placerad och vilka förtroendevalda vi har.

Karta över världen. De olika kontinenterna är i olika färger.

Avustuskohteet / Stödobjekt

Avustuskohteemme ovat vaikeissa oloissa elävien lasten päiväkeskus Viipurissa ja Ukrainan katulapsityö. / Vi stödjer ett dagcenter i Viborg för barn som lever under svåra förhållanden och gatubarnsarbete i Ukraina.

En bild på fyra böcker med finska titlar. I mitten av dem en julstjärna.

Suruadressit ja kirjat / Böcker

Kirjapöydällämme Oscar Fredrikin seurakuntakodin alakerrassa on valikoima myytävää materiaalia. / Vi har ett bokbord i nedre våningen av Oscar Fredriks församlingshem.