Ruotsinsuomalainen seurakuntatoiminta / Sverigefinska församlingsverksamheten

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Ruotsinsuomalainen seurakuntatoiminta / Sverigefinska församlingsverksamheten

Ruotsin kirkko toimii myös suomeksi. Göteborgissa toiminnan keskuspaikka sijaitsee Oscar Fredrikin seurakunnassa. /Svenska kyrkans sverigefinska verksamhet i Göteborg ligger huvudsakligen i Oscar Fredriks församling.

Tämän sivun alaosasta pääset Facebookiimme, josta näet ajankohtaista tietoa jumalanpalveluksista ja muusta toiminnasta.

Från nedre delen av denna sida kommer du till vår Facebook, där det finns aktuell information om gudstjänster och annan verksamhet.

Merimieskirkon tilojamme kutsumme nimellä Finska Rummet.  Heinä- ja elokuun kaikki sunnuntait vietämme täällä kahvilajumalanpalveluksen joka sunnuntai klo 15. Kahvittelu alkaa puolta tuntia aikaisemmin. Siis ei suomenkielistä jumalanpalvelusta Oscar Fredrikin kirkossa heinä- ja elokuussa.

Finska Rummet, Merimieskirkko

Merimieskirkon tilojamme kutsumme nimellä Finska Rummet. Heinä- ja elokuun kaikki sunnuntait vietämme täällä kahvilajumalanpalveluksen joka sunnuntai klo 15. Kahvittelu alkaa puolta tuntia aikaisemmin. Siis ei suomenkielistä jumalanpalvelusta Oscar Fredrikin kirkossa heinä- ja elokuussa. Käyntiosoite: Amerikagatan 2. Pysäkki: Stigbergstorget. Raitiovaunut 3,9 ja 11. Talossa on hissi.

Finska Rummet, Sjömanskyrkan

Våra utrymmen i Sjömanskyrkan kallar vi Finska Rummet. Under juli och augusti firar vi cafégudstjänst här varje söndag kl 15. Kaffe börjar serveras en halv timme innan. I juli och augusti alltså ingen finskspråkig gudstjänst i Oscar Fredriks kyrka. Adress: Amerikagatan 2. Hållplats: Stigbergstorget. Spårvagnar 3,9 och 11. Hiss finns.