Foto: Satu Rekola

Ruotsinsuomalainen seurakuntatoiminta / Sverigefinska församlingsverksamheten

Ruotsin kirkko toimii myös suomeksi. Göteborgissa toiminnan keskuspaikka sijaitsee Oscar Fredrikin seurakunnassa. / Svenska kyrkans sverigefinska verksamhet i Göteborg är administrativt placerad i Oscar Fredriks församling.

Uutiset / Ruotsinsuomalainen seurakuntatoiminta

Prenumerera via RSS

Göteborgin ruotsinsuomalaisen toiminnan uusi organisaatio / Ny organisation för den sverigefinska verksamheten i Göteborg

Publicerad:

Göteborgin ruotsinsuomalainen toiminta tulee muuttumaan 1. tammikuuta 2023. / Den sverigefinska verksamheten i Göteborg kommer att förändras från den 1 januari 2023.

Tällä hetkellä saamme käyttää Facebookia vain erittäin rajoitetusti. Ajankohtaisimmat tiedot ovat kotisivulla.

Just nu kan vi endast använda Facebook ytterst sparsamt. Aktuell information finns på vår hemsida.

En humla sitter på några ljusrosa blommor vid en röd husvägg.

Kesän retket

KALARETKI 8.6. kello 9-15, Bussi Röd express, pysäkki Lilla Varholmen (Reijo); RETKI TRÄDGÅRDSFÖRENINGENIIN 16.6. Tavataan Trädgårdsföreningenin portilla, Drottningstorgetin puolella kello 10 (Saga & Katariina) ; PUISTOMUSKARI SLOTTSKOGENISSA 22.6. kello 11 Tavataan jäätelökioskin edessä leikkipuisto Pliktan vieressä kello 10.45 (Jani)

Kontaktin kesänumero / Sommarens Kontakt

Kontaktin kesänumero on ilmestynyt. Tästä napsauttamalla pääset lukemaan tulevasta toiminnasta ja sen edellytyksistä. / Stiftsbladet Kontakt har kommit. Läs om den kommande verksamheten och dess förutsättningar genom att klicka här.

Kontaktin kevätnumero / Vårens Kontakt

Tästä pääset lukemaan hiippakuntalehti Kontaktin kevään numeron. / Klicka här så får du läsa stiftsbladet Kontakts vårnummer.

PALVELEVA PUHELIN / FINSKSPRÅKIG TELEFONJOUR

Ruotsin kirkon Palveleva puhelin (Papu) on uudistunut. Nyt päivystykseen voi ottaa yhteyttä kolmella tavalla. Klikkaa tästä, niin saat lisää tietoa uusista tukimuodoista. / Svenska kyrkans Sverigefinska telefonjour kan man nu nå genom tre kanaler: telefonjour, chatt och digitalt brev. Klicka här så får du veta mer (på finska) om den finskspråkiga telefonjouren.

Två händer håller i en Muminkopp. I bakgrunden syns en datorskärm.

Tiedotus videohartauksista / Information om videoandakterna

Tärkeä tiedotus Facebookin videohartauksistamme. / Viktig information om våra videoandakter på Facebook.

En bild på fyra böcker med finska titlar. I mitten av dem en julstjärna.

Suruadressit ja kirjat / Böcker

Kirjapöydällämme Oscar Fredrikin seurakuntakodin alakerrassa on valikoima myytävää materiaalia. / Vi har ett bokbord i nedre våningen av Oscar Fredriks församlingshem.

Karta över världen. De olika kontinenterna är i olika färger.

Avustuskohteet / Stödobjekt

Avustuskohteemme ovat vaikeissa oloissa elävien lasten päiväkeskus Viipurissa ja Ukrainan katulapsityö. / Vi stödjer ett dagcenter i Viborg för barn som lever under svåra förhållanden och gatubarnsarbete i Ukraina.

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.