Kontakt

Oscar Fredriks församling Besöksadress: Oscar Fredriks Kyrkogata 1 A, 41317 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans Kyrkoplan 1, 41455 Göteborg Telefon:+46(31)7319250 E-post till Oscar Fredriks församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Ukele-gruppen

Du som kan några ackord på ukulele och vill vara med i en grupp som sjunger och spelar tillsammans är välkommen att vara med i Fortsättningskursen i Ukulele. Gruppen har spelat tillsammans några år, men tar gärna med nya deltagare.

Spelar låtar som gruppen gillar och tränar på olika komp för att få det att låta bra.

Pia Åhlund, gruppens ledare, är en av författarna till böckerna Spela ukulele och dirigerar även Oscar Fredriks Stadspipare.

Vill du veta mer om Ukele-gruppen?

Hör av dig till Pia, tel: 0722-14 08 89 , e-posta Pia Åhlund