Inställt - Tisdagsvänner med Salong

Tisdagsvännerna är en gemenskapsträff i Oscar Fredriks och Masthuggs församlingar. Vi äter tillsammans och varje träff har ett tema.

Inställt tills vidare - Andakt, lunch och program

Inställt tills vidare, Tisdagar, kl. 12.00 - 14.00
Oscar Fredriks Församlingshem

Under tiden Oscar Fredriks kyrka renoveras, har vi andakt i stora salen i Oscar Fredriks församlingshem. Andakten börjar klockan 12.00.

Lunchen serveras i salen intill, och efter kaffet förflyttar vi oss till andra stolar inför dagens salong.

Salong med tema

När det är ”Musiksalong” gästas vi ibland av någon av musikerna, och andra gånger sjunger vi själva. Vid ”Här är ditt liv” får vi ta del av någons livsberättelse och i ”Teologisalongen” varvar vi teologiska samtal utifrån kyrkoåret, bibeltexter eller livsfrågor. ”Var dags salongen” tar upp glädjeämnen och svårigheter, samhällsfrågor i stort och smått, av sådant som berör oss.

Vi ser fram emot många goda samtal, god mat och härlig samvaro!

Oscar Fredriks församlingshem:

Oscar Fredriks kyrkogata 1