Tisdagsvänner med Salong

Tisdagsvännerna är en gemenskapsträff i Oscar Fredriks och Masthuggs församlingar. Vi äter tillsammans och varje träff har ett tema.

Andakt, lunch och program

Salong med tema

När det är ”Musiksalong” gästas vi ibland av någon av musikerna, och andra gånger sjunger vi själva. Vid ”Här är ditt liv” får vi ta del av någons livsberättelse och i ”Teologisalongen” varvar vi teologiska samtal utifrån kyrkoåret, bibeltexter eller livsfrågor. ”Var dags salongen” tar upp glädjeämnen och svårigheter, samhällsfrågor i stort och smått, av sådant som berör oss.

Vi ser fram emot många goda samtal, god mat och härlig samvaro!

Anmälan

Med anledning av Covid-19 träffas i lite annorlunda tappning i höst. Om du vill komma så behöver du i förväg anmäla dig via expeditionen. Ring eller maila oss!

Öppettider

Receptionens besökstider är begränsade under Corona-pandemin, men det går alltid bra att ringa under öppettiderna.

Telefon: 031-731 92 00

Måndag-onsdag: kl. 9-15 (lunchstängt kl. 12-13)

Torsdag: kl. 13-15

Fredag: kl. 9-12