Solen skiner genom bladverket på ett träd.
Foto: Markus Spiske

Temalördag

Två lördagar per termin samlas vi för en dag av kreativitet, andlighet, inspiration och gemenskap.

Kommande temalördagar

22 april: Temalördag för kropp och själ

Preliminär tid kl. 10–14.30. Kostnad 100 kr.

Mer information kommer efterhand.

Thank God it's friday! Illustration med blommor i höstens färger.

24 februari: En annorlunda AW

Avsluta veckan med avkoppling och bön. Välkommen till en ovanlig after work i Oscar Fredriks kyrka.

Existentiell samtalsgrupp

Ibland kan vi behöva dela tankar och frågor om livet med andra. Välkommen till en samtalsgrupp där vi delar tankar om livets stora frågor.

En stor rostig nyckel ligger på en uppslagen Bibel.

Kroppens andlighet

Utforska Bibelns berättelser genom alla sinnen med gestaltning och improvisation. Vi upptäcker tillsammans!

Oljemålning som föreställer en grupp kvinnor som vaknar. De gäspar och sträcker på sig.

Bibeln i konsten

Samtalsgrupp som utforskar bibelberättelser och kyrkans historia, genom konsthistoriens bilder.

Någon häller upp te från en gammal engelsk tekanna i en tekopp. Bredvid står ett fat med kanelbullar.

Café Margareta

Café Margareta med afternoon tea är en gemenskapsträff i Oscar Fredriks och Masthuggs församlingar.