Foto: Lena Stenbeck

Regnbågsträffar

Mötesplats för barn och vuxna att träffa andra barn och vuxna i liknande familjekonstellationer. Verksamheten pausar tills vidare.

Rekommendationer under Covid-19

Oavsett verksamhet följer vi regeringens och Folkhälsomyndighetens regler och rekommendationer som gäller för att begränsa smittspridningen av Covid-19. Håll avstånd och stanna hemma om du inte känner dig frisk.

För aktuella verksamheter se kalendern. Hör gärna av dig till vår reception om du har några frågor.

Verksamheten är pausad tills vidare

Vi pausar våra träffar för regnbågsfamiljer just nu och hänvisar i stället till två öppna förskolor i Göteborg som erbjuder regnbågstider, Familjecentralen Draken och Familjecentralen Sannegården.

Deras regnbågstider är: Onsdagar kl. 13–16 på öppna förskolan på Familjecentralen Draken i Johanneberg. Start 25 augusti. Fredagar kl. 9–12 på öppna förskolan på Familjecentralen Sannegården på Hisingen. Start 27 augusti. Mer information på respektive hemsida.

Maria  Fredriksson

Maria Fredriksson

Oscar Fredriks församling

Pedagog

Nyhetsbrev

Vill du ha mail om vad som är aktuellt för Barn och familj i Oscar Fredriks församling? Ja, jag vill prenumerera!