Regnbågsträffar

Mötesplats för barn och vuxna att träffa andra barn och vuxna i liknande familjekonstellationer.

Verksamheter i höst?

Med anledning av de restriktioner som gäller på grund av corona-pandemin, är det än så länge oklart hur höstens verksamheter kommer att se ut. När vi vet uppdateras hemsidan med inbjudan till dig att delta. Har du frågor så hör gärna av dig!

Oscar Fredriks kyrka är öppen vardagar kl. 9-15 och söndagar i samband med gudstjänsten kl. 17. Välkommen in!

Välkommen på en träff för regnbågsfamiljer och blivande regnbågsfamiljer. I öppna förskolans lokaler träffas vi för lek, pyssel, fika, gemenskap och sångstund.

Följ gärna Oscar Fredriks barn och familj på facebook, där vi lägger upp evenemang för träffarna.

Maria  Fredriksson

Maria Fredriksson

Oscar Fredriks församling

Pedagog

Nyhetsbrev

Vill du ha mail om vad som är aktuellt för Barn och familj i Oscar Fredriks församling? Ja, jag vill prenumerera!