Foto: Lena Stenbeck

Regnbågsträffar

Mötesplats för barn och vuxna att träffa andra barn och vuxna i liknande familjekonstellationer. Verksamheten pausar tills vidare.

Begränsat antal deltagare för offentliga sammankomster

Kyrkorna tar emot ett begränsat antal besökare. I alla kyrkor finns angivna sittplatser, så att alla ska kunna hålla smittsäkert avstånd. Vid musikgudstjänster och konserter behövs vaccinationsbevis. Kom bara om du är helt frisk!

Läs mer om aktuella restriktioner i kyrkan

Verksamheten är pausad tills vidare

Vi pausar våra träffar för regnbågsfamiljer just nu och hänvisar i stället till två öppna förskolor i Göteborg som erbjuder regnbågstider, Familjecentralen Draken och Familjecentralen Sannegården.

Deras regnbågstider är: Onsdagar kl. 13–16 på öppna förskolan på Familjecentralen Draken i Johanneberg. Start 25 augusti. Fredagar kl. 9–12 på öppna förskolan på Familjecentralen Sannegården på Hisingen. Start 27 augusti. Mer information på respektive hemsida.

Nyhetsbrev

Vill du ha mail om vad som är aktuellt för Barn och familj i Oscar Fredriks församling? Ja, jag vill prenumerera!