Kontakt

Oscar Fredriks församling Besöksadress: Oscar Fredriks Kyrkogata 1 A, 41317 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans Kyrkoplan 1, 41455 Göteborg Telefon:+46(31)7319250 E-post till Oscar Fredriks församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Regnbågsträff

Mötesplats för barn och vuxna att träffa andra barn och vuxna i liknande familjekonstellationer.

Välkommen på en träff för regnbågsfamiljer och blivande regnbågsfamiljer. I öppna förskolans lokaler träffas vi för lek, pyssel, fika, gemenskap och sångstund.

Ingen anmälan behövs, bara att komma!

6 oktober kl. 12-14.30

30 oktober KL. 12-14.30

Barnvagnsparkeringen är utomhus, bäst är att ta med lås & regnskydd. Micro, skötbord osv finns i lokalerna.

Följ gärna Oscar Fredriks barn och familj på facebook, där vi lägger upp evenemang för träffarna.

Maria  Fredriksson

Maria Fredriksson

Oscar Fredriks församling

Pedagog

Nyhetsbrev

Vill du ha mail om vad som är aktuellt för Barn och familj i Oscar Fredriks församling? Ja, jag vill prenumerera!