Rätt att finnas

Måleri med bildterapeuten Therese Högberg

Rekommendationer under Covid-19

Oavsett verksamhet följer vi regeringens och Folkhälsomyndighetens regler och rekommendationer som gäller för att begränsa smittspridningen av Covid-19. Håll avstånd och stanna hemma om du inte känner dig frisk.

För aktuella verksamheter se kalendern. Hör gärna av dig till vår reception om du har några frågor.

Inställt

På grund av rådande omständigheter skjuts tillfället i november 2020 upp till nästa termin.

Enkelt uttryckande måleri

Självutforskande bildarbete med Therese Högberg, bildterapeut. Ett enkelt uttryckande måleri där vi får sätta färg och form på det som finns i vårt inre.

Utan krav på konstnärlig prestation låter du färger och former bli till avtryck av det som rör sig inom dig.

Oscar Fredriks kyrka

Kostnad: 100 kr.

Vi bjuder på kaffe, te och något tilltugg.
Ta gärna med egen matsäck.

Begränsat antal platser.

Två lördagar per termin bjuder vi in till temalördag i Oscar Fredrik. Dagar där kreativitet och existentiella frågor står i centrum.

Tove Tronsplass Pettersson

Oscar Fredriks församling