Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Oscar Fredriks församling Besöksadress: Oscar Fredriks Kyrkogata 1 A, 41317 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans Kyrkoplan 1, 41455 Göteborg Telefon:+46(31)7319250 E-post till Oscar Fredriks församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Måla vägen inåt

Utforska dina tankar och känslor med färg och form.

Under ett par år har Oscar Fredriks församling erbjudit grupper i självutforskande bildarbete ledd av bildterapeut. I gruppen blir du guidad i att sätta färg och form på det som finns i ditt inre. Ljus och mörker, glädje och sorg. 

Ledare för gruppen är Therése Högberg som är certifierad bildterapeut och utbildad i psykoterapi steg 1. Therése leder deltagarna i ett fritt bildskapande utifrån existentiella teman. Efter en kort introduktion målar var person för sig, under tystnad. Utan krav på konstnärlig prestation, låter du färger och former bli till avtryck av det som rör sig inom dig. 

Tre grupper i höst

Therèse Högberg, bildterapeut

Under hösten startar tre grupper, för att så många som möjligt ska få chansen att prova. Gruppen ses på onsdagskvällar kl. 18 - 19:30 i Oscar Fredriks församlingshem, vid 4-5 tillfällen. 

STARTDATUM

- 4 september (4 tillfällen)

- 9 oktober (4 tillfällen)

- 6 november (5 tillfällen)

För mer information och anmälan, kontakta Tove.

Tove Tronsplass Pettersson

Tove Tronsplass Pettersson

Församlingspedagog

Workshop: film!

Nyfiken på att testa stop motion-film? Vi har exprimenterat en del med korta filmer, i Lego exempelvis, under året och forsätter med det i höst. Vill du vara med? Hör av dig till Tove, så kan vi skissa på planer tillsammans! 

Liknande verksamheter i närliggande församlingar