En stor rostig nyckel ligger på en uppslagen Bibel.
Foto: Sven-Erik Falk/Ikon

Kroppens andlighet

Eftermiddagar där vi tillsammans utforskar Bibelns texter med hjälp av våra sinnen.

Utforska Bibeln med dina sinnen

Välkommen till en eftermiddag för kropp och själ! Vi träffas kl. 14 och utforskar Bibelns texter med olika sinnen. Det kan till exempel ske genom att måla, skriva, eller någon annan enklare typ av gestaltning. Vi gör lite olika från gång till gång och du behöver inga förkunskaper. För den som vill så finns möjlighet att fortsätta till Oscar Fredriksmässan kl. 17.

”Kroppens andlighet” sker ungefär en söndag i månaden. Alla tillfällen är fristående och du anmäler dig till varje tillfälle. Anmälan görs via e-post till Tove.

Kroppens andlighet 2022

30 januari – OBS! Inställt
6 mars
Datum i maj tillkommer

Oscar Fredriks församlingshem.

Ester, står vänd mot kung Ahasveros och pekar mot Haman, som avvärjande vänder sig  bord.

Bibeln i konsten

Samtalsgrupp som utforskar bibelberättelser och kyrkans historia, genom konsthistoriens bilder. En digital och en fysisk grupp.

Tre pratbubblor över en jordglob. "Möten", "Gemenskap" och "Sammanhang".

Häng med prästen

En mötesplats för samtal om himmel och jord – och allt däremellan. Startar 23 mars.

Existentiell hälsa

Samtalsgrupp som pratar om hur du ser på livet och vad som får dig att hitta nya vägar.