Kontakt

Oscar Fredriks församling Besöksadress: Oscar Fredriks Kyrkogata 1 A, 41317 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans Kyrkoplan 1, 41455 Göteborg Telefon:+46(31)7319250 E-post till Oscar Fredriks församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

I am your sister

En grupp för kvinnor om kvinnor, med samtal om livet i allmänhet och ur kvinnligt perspektiv i synnerhet.

Under hösten bjuder vi in till en serie existentiella samtal följt av meditation och kreativa men kravlösa övningar som till exempel bild, drama eller rörelse.

Vi som står mitt i livet och inte har tid att känna efter och reflektera, men som längtar efter just detta – nu finns tillfälle för oss att utforska tillsammans!

Torsdagar, kl. 15-18
Oscar Fredriks församlingshem

Ledare för gruppen är Carolina Svedberg, integrativ samtalsterapeut och Tove Tronsplass Pettersson, församlingspedagog.

Kom gärna på vår prova-på-gång den 5 september! Därefter träffas gruppen den 19 september, 24 oktober och 28 november.

Maila din anmälan till Tove Tronsplass Pettersson.

Tove Tronsplass Pettersson

Oscar Fredriks församling

Liknande verksamheter i närliggande församlingar