Tre pratbubblor över en jordglob. "Möten", "Gemenskap" och "Sammanhang".
Foto: Gael Gaborel/Unsplash

Häng med prästen

En mötesplats för samtal om himmel och jord – och allt däremellan.

Slut för terminen!

Vad vill du prata om idag?

Välkommen till en mötesplats för fria samtal. Det finns inga förbestämda samtalsämnen utan vi får se vart samtalet för oss.

Ingen anmälan krävs, kom de gånger du kan. Gemensam fika för den som vill från kl. 17.30.

Onsdagar jämna veckor, kl. 18

Oscar Fredriks församlingshem.

Existentiell hälsa

Samtalsgrupp som pratar om hur du ser på livet och vad som får dig att hitta nya vägar.

Någon häller upp te från en gammal engelsk tekanna i en tekopp. Bredvid står ett fat med kanelbullar.

Café Margareta

Café Margareta med afternoon tea är en gemenskapsträff i Oscar Fredriks och Masthuggs församlingar.

Ringar på vattnet i en stilla sjö.

Samtalsmottagning

Du kanske skulle prata med någon? Något har hänt i livet; en plötslig sorg, en brusten relation eller en situation som du inte vet hur du ska hantera. Boka tid hos oss!

En stor rostig nyckel ligger på en uppslagen Bibel.

Kroppens andlighet

Eftermiddagar där vi tillsammans utforskar Bibelns texter med hjälp av våra sinnen.

Verksamheter för vuxna

Tro och tvivel, kreativitet och kunskap, hopp och tillit. Våra föredrag, grupper och kurser vill ger dig plats att utforska och fördjupa dig i livet.