Foto: Kelli McClintock on Unsplash

Föräldrar på egen hand

En mötesplats för familjer där du som förälder valt att få barn på egen hand.

Träffa andra med liknande erfarenheter

Föräldrar på egen hand är en träffpunkt för dig som valt att få barn som ensamstående via donation. Vi träffas, leker och fikar. Barnen får umgås i ett sällskap där de är normen.

Anmälan

Antalet närvarande begränsas till 10 familjer. Anmälan krävs och det är först till kvarn, men har man redan varit på en träff under hösten sätts man på en reservlista. Om det sedan finns plats kvar är man välkommen. Detta för att så många som möjligt ska få chansen att komma.

Anmälan görs till Elin Lindgren: femmiselin@gmail.com

Dop

I dopet berättas om Guds kärlek till varje människa och om en gemenskap över hela världen. Döpas kan man när som helst i livet, som barn, ungdom eller vuxen.

Oscar Fredriks kyrka, grodperspektiv i altargången.

Gudstjänst

Vi firar mässa tillsammans söndagar kl. 17. Välkommen till Oscar Fredriks kyrka!

Öppen förskola

Välkomna alla barn 0–5 år i sällskap av vuxen.

Babymassage

Spädbarnsmassage ger dig och ditt barn en upplevelse av kontakt, kommunikation, stillhet och välbefinnande.

Verksamheter för barn & familj

Välkommen till våra grupper där barn får utvecklas i en kreativitet och gemenskap tillsammans med andra. Förutom grupper finns även familjegudstjänst, körer och andra aktiviteter för barnen.