Kontakt

Oscar Fredriks församling Besöksadress: Oscar Fredriks Kyrkogata 1 A, 41317 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans Kyrkoplan 1, 41455 Göteborg Telefon:+46(31)7319250 E-post till Oscar Fredriks församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Familjelekis

Fast grupp för barn 0 - 5 år tillsammans med förälder.

På fredagsförmiddagar kan du anmäla dig tillsammans med ditt/dina barn till Familjelekis, en lite mer organiserad form av öppen förskola, kan man säga. Det är samma grupp barn och vuxna varje vecka, som lär känna varandra lite bättre och varje gång bjuder på något nytt i form av lek, pyssel, berättelser, stilla stund och annat roligt.

En bra uppladdning inför helgen med fika och gemenskap, för små som stora!

Fredagar, kl. 09.30 - 11.30
Oscar Fredriks församlingshem

Anmälan görs i formuläret nedan.

Avgift: 500 kr/termin för medlemmar i Svenska kyrkan.

Anmälan

Gör din intresseanmälan i formuläret. När terminen närmar sig hanteras alla anmälningar samlat.