Inställt - Existentiell hälsa

Samtalsgrupp som pratar om hur du ser på livet och vad som får dig att hitta nya vägar.

I Oscar Fredriks församling har vi under flera år arbetat med samtalsgrupper i Existentiell hälsa. Temana för frågorna är baserade på WHOs internationella undersökningar om livskvalitet, dvs vad många sagt är viktigt för deras känsla av just kvalitet i livet.

Samtalsgrupp i Existentiell hälsa

Sedan 1984 uppmuntrar FN sina medlemsländer att förutom fysisk, psykisk och social hälsa också arbeta med den existentiella hälsodimensionen i sitt folkhälsoarbete. I den här samtalsgruppen som träffas nio onsdagkvällar, varannan vecka, i Oscar Fredriks församlingshem med start onsdagen den 4/3 kommer vi göra just detta. Ämnena är inspirerade av WHOs internationella livskvalitetsundersökningar.

Start 4 Mars

(4/3, 18/3, 1/4 , 15/4, 29/4, 13/5 och 27/5)

Inställt, Onsdagar jämna veckor, kl. 18 - 19:45

Oscar Fredriks församlingshem

Gruppen leds av Pontus Nilsen, präst.

Intresseanmälan för framtida grupper

Gruppen är för tillfället full men det är möjligt att sätta upp sig på kölista för framtida grupper.

Fyll i formuläret nedan eller skicka ett mail till Pontus Nilsen, vars kontaktuppgifter finns längre ner på sidan.

Har du några frågor? Kontakta Pontus!

Pontus Nilsen

Oscar Fredriks församling