Foto: pexel.com

Digital målargrupp

För dig som längtar efter en kreativ gemenskap där du kan måla fritt och utan krav, bara låta färgerna skapa ditt eget uttryck. Eftersom vi inte kan göra detta på plats träffas vi digitalt – över Zoom.

Skapande med inspiration från poesi och bibeltexter

Vi börjar med en gemensam introduktion och meditation innan vi skapar med det material vi har att tillgå – var och en där den befinner sig.

Efter ett tag samlas vi igen framför skärmen och delar med oss av det vi skapat och vad det väckte inom oss. Antingen samlas vi i helgrupp eller i smågrupper.

Vi kommer att utgå från bland annat poesi eller bibelberättelser som inspiration.

Om du vill är du välkommen att låna med dig material hem. Uppge då att du önskar detta när du anmäler dig.

Är du osäker på hur Zoom fungerar? Uppge då detta när du anmäler dig så hjälper Tove dig igång.

Varmt välkommen till en annorlunda målargrupp!

Onsdagar ojämna veckor med start 3 mars kl. 18-20
via Zoom