Samtal om döden

För dig som vill träffa andra och prata om döden.

Verksamheter i höst?

Med anledning av de restriktioner som gäller på grund av corona-pandemin, är det än så länge oklart hur höstens verksamheter kommer att se ut. När vi vet uppdateras hemsidan med inbjudan till dig att delta. Har du frågor så hör gärna av dig!

Oscar Fredriks kyrka är öppen vardagar kl. 9-15 och söndagar i samband med gudstjänsten kl. 17. Välkommen in!

Döden, döden, döden..

Som en fortsättning på vårt Death Cafe pratar vi vidare om olika aspekter av döden. Rädslor, förhoppningar, tankar och drömmar. Gruppen styr själv ämnena. Fem tillfällen, anmälan krävs, men det finns platser kvar! Välkommen!

Det är inte alltid lätt att prata om döden i sina vanliga kretsar. Alla känner sig i inte bekväma i det och det kan vara svårt att veta var en ska börja. Observera att alla är välkomna, oavsett kofession, religion eller trosåskadning.

Vi möts på lika villkor för att öppet och ärligt tala om döende och död. Att våga tala om det som är svårt, för att också kunna leva livet fullt ut.

Träffen är kostnadsfri och öppen för alla men anmäl dig gärna i formuläret nedan eller genom att kontakta Ia!

Oscar Fredriks församlingshem

Death Café

3-4 ggr per termin så har vi ett Death café istället för det vanliga Samtal om döden. De gånger det är Death Café krävs det anmälan för att delta. Då serveras också kaffe med dopp. Datum utannonseras här när de är bestämda.

Mia Rydberg

Oscar Fredriks församling, Carl Johans pastorat