Inställt - Samtal om döden

För dig som vill träffa andra och prata om döden.

Inställt - Döden, döden, döden..

Som en fortsättning på vårt Death Cafe pratar vi vidare om olika aspekter av döden. Rädslor, förhoppningar, tankar och drömmar. Gruppen styr själv ämnena. Fem tillfällen, anmälan krävs, men det finns platser kvar! Välkommen!

Det är inte alltid lätt att prata om döden i sina vanliga kretsar. Alla känner sig i inte bekväma i det och det kan vara svårt att veta var en ska börja. Observera att alla är välkomna, oavsett kofession, religion eller trosåskadning.

Vi möts på lika villkor för att öppet och ärligt tala om döende och död. Att våga tala om det som är svårt, för att också kunna leva livet fullt ut.

Träffen är kostnadsfri och öppen för alla men anmäl dig gärna i formuläret nedan eller genom att kontakta Ia!

Inställt, onsdagar UDDA veckor 18-19.30

Oscar Fredriks församlingshem

Death Cafe

3-4 ggr per termin så har vi ett death cafe istället för det vanliga Samtal om döden. De gånger det är Death Cafe krävs det anmälan för att delta. Då serveras också kaffe med dopp. Datum utannonseras här när de är bestämda.

Datum kommer

Anmälan

Anmäl dig i formuläret här nedan eller maila eller ring Ia, kontaktuppgifter finns längre ner.

Har du frågor? Kontakta Ia!

Ia Hamnered

Oscar Fredriks församling