En fylld tekopp i glas. Det sitter en person i röd tröja i bakgrunden.
Foto: congerdesign/pixabay

Café Margareta

Café Margareta med afternoon tea är en gemenskapsträff i Oscar Fredriks och Masthuggs församlingar.

Begränsat antal deltagare för offentliga sammankomster

Kyrkorna tar emot ett begränsat antal besökare. I alla kyrkor finns angivna sittplatser, så att alla ska kunna hålla smittsäkert avstånd. Vid musikgudstjänster och konserter behövs vaccinationsbevis. Kom bara om du är helt frisk!

Läs mer om aktuella restriktioner i kyrkan

Afternoon tea

FREDAGAR KL. 13–15

Masthuggskyrkan
Margareta Brandby Cöster-rummet

Nu öppnar Café Margareta i Masthuggskyrkan! Oscar Fredriks och Masthuggs församlingar bjuder in dig till gemenskapen i Masthuggskyrkan varje fredag kl. 13–15 med start fredag 24 september. Vi kommer att hålla till i vårt nybyggda glasrum i den främre delen av kyrkan.

Café Margareta ska få vara en plats med många möjligheter. Tillsammans utformar vi fredagarna efter intresse och lust. I caféet serveras afternoon tea (självklart finns det kaffe också!). Kyrkorummet är öppet för en egen stund av bön och stillhet. Varje tillfälle avslutas med en enkel andakt.

Vi hoppas att det kan bli en fin mötesplats inför helgen. Välkommen!

Masthuggskyrkans öppettider

Kyrkan är öppen tisdagar kl. 10–18, torsdagar kl. 10–14, övriga dagar kl. 10–16. Välkommen in för att tända ett ljus eller bara sitta en stund. Gudstjänst firas söndagar kl. 11 och tisdagar kl. 18.